Kika in. Jan Hesselberg, Anette Nygård och Maybritt Hasselgren är några av företagarna som visar upp vad de gör på lördag. Foto: Anna Lindström

Öppet Hus längs Centralvägen

Är du nyfiken på alla företag som huserar längs klassiska Centralvägen längs Åkers kanal? Passa på och gör ett besök på lördag – då har företagen öppet hus.

  • Publicerad 14:15, 3 jun 2021

Vi är personer som vill förverkliga vår dröm

– Centralvägen har senaste åren samlat ett stort antal kreativa verksamheter, berättar Jan Hesselberg, initiativtagare och själv företagare på Centralvägen.

– Alla har vi gemensamt att vi är personer som vill förverkliga vår dröm om att driva egen verksamhet och att arbeta med det som vi brinner för här i Österåker

Många olika verksamheter

Totalt är det 20 företag på Centralvägen – från Bergavägen till Åkerstorp – som visar upp sig och har öppet hus nu på lördag 5 juni.

Alla möjliga verksamheter är representerade – från hår- och kroppsvård till svets och smide, bageri, minigolf och medicinsk yoga.

Själv driver Jan Hesselberg sedan november en verkstad som designar och tillverkar inredningsdetaljer ”med industrikänsla för hus och hem”.

Företagen på Centralvägen har öppet hus klockan 11-15 på lördagen.