Mahi består främst av Navdeep Kataria, 39, tidigare mångaårig restaurangchef på Mcdonalds i Täby, och Louise Eneroth, 30, som jobbade på Between Buns och dessförinnan Västerhaninge kök och bar.

– Det har varit en dröm att öppna eget ett tag. Jag letade lokal och när denna dök upp slog jag till, säger Navdeep.

Inredningen från Between Buns-tiden är sig lik, men Mahi buns n rolls har öppet kvällstid och har ett lite annat koncept. På menyn finns bland annat Truffle onion cheese- och Bourbon bacon-burgare och en mängd egna dipsåser.

– Vi försöker göra bra burgare, pommes och egengjorda dipsåser, men satsar också på wraps, kebab och mer vegetariskt än vad Between Buns gjorde. Burgarna är på hundra procent högrev, säger Louise Eneroth.

”Gillar utmaningar”

3 000 personer arbetar i Handens industriområde, men utmaningen för Mahi är precis som den var för Betweens buns att locka kunder även efter arbetsdagen, berättar Navdeep.

– Det är ett svårt uppdrag att nå de som bor i området. Men jag gillar utmaningar, säger Navdeep.

Trion cykelbudar själva ut beställningar i Handen och delar av Brandbergen.

– Vi hoppas kunna köra ut beställningar med bil snart. Det är lite av en körkortsfråga, säger Louise och skrattar.

Var kommer namnet Mahi från?

– Det är tillägnat min dotter, säger Navdeep.

Letar ny lokal

Between Buns hade det inte lätt sista tiden, men letar ny lokal.

– Det har varit väldigt tufft, speciellt under coronapandemin. Vi letar fortfarande efter en mer central lokal, men önskar samtidigt all lycka och framgång till Mahi, säger Marcus Pires på Between Buns.