I dagarna kom nya uppgifter i fallet om den den så kallade Nytorgsmannen. Han misstänkt nu för fyra andra andra fall av våldtäkter, grova olaga hot och en grov fridskränkning. Han begärs samtidigt omhäktad för ett fall av grov våldtäkt, tio våldtäkter och två fall av sexuella övergrepp på bland annat Södermalm och i Söderort i Stockholm.

https://www.mitti.se/nyheter/man-misstankt-for-stort-antal-valdtakter-i-stockholm-omhaktas/reptkz!Lk3bNhyJxoGnvBVv2RqxA/

–Brotten har bland annat ägt rum i mannens bostad på Nytorget i Stockholm under 2018–2020. Vissa av övergreppen har filmats, säger kammaråklagare Helena Nordstrand vid Söderorts åklagarkammare, i en kommentar.

Kan vara värst någonsin

Totalt rör det sig om nästan 30-kvinnor som varit med i utredningen vid olika tillfällen. Mannen har suttit häktad sedan november 2020 efter att polisen börjat utreda mannen har det tillkommit fler vittnesmål och detaljer som gjort att han skulle kunna vara det värsta serievåldtäktsmannen i Sverige, om han döms.

Det som sker nu är att mannen begärs både omhäktad för de ursprungliga misstankarna samt häktad för de adderade åtalspunkterna.

https://www.mitti.se/nyheter/harvan-kring-nytorgsmannen-vaxer-fler-kvinnor-har-hort-av-sig/repudD!CSsHqksMhOd9GHe4gvFjw/