Ny tung triumf för systarna Thurin

Susanna Thurin och Kristina Thurin följde upp SM-triumfen i Tylösand nyligen med ännu en tung titel i söndags. Årets Swedish Beach Tour avgjordes och när krutröken hade lagt sig på Järntorget i Örebro fick de 25-åriga tvillingsystrarna från Sollentuna kliva högst upp på pallen.

  • Publicerad 08:15, 20 aug 2018

– Så himla kul att få spelet att stämma sista tävlingen för året och få avsluta säsongen på topp, säger Kristina Thurin direkt efter matchen.

Susanna och Kristina Thurin vann söndagens final i Swedish Beach Tour med 2–0. Foto: Robert Boman

Det femte och sista tourstoppet avgjordes i alltså i Örebro med finalspel i söndags då årets drottningar och kungar i Swedish Beach Tour korades i skuggan av Örebro Slott, inför fullsmockade läktare.

”Helt galet att vi har vunnit både SM och tourfinalen i år”

På damsidan manövrerade systrarna Susanna och Kristina Thurin, som spelar för 08 Beachvolley, ut Sofia Ögren/Camilla Nilsson under förmiddagens semifinal och fortsatte på det inslagna spåret i finalen där Sigrid Simonsson och Tadva Yoken besegrades med 2–0.
– Helt galet att vi har vunnit både SM och tourfinalen i år, men vi har tränat mer och då ska vi vinna mer. Nu ska det bli skönt att träna hela hösten och vintern för att kunna spela ännu mer på världstouren nästa år! säger Kristina Thurin.

Fallet från balkongen utreds som mord

Nyheter Ännu ingen gripen Kvinnan som föll från en balkong i Tureberg i fredags har avlidit av sina skador och ärendet utreds nu som mord.tisdag 15/6 15:10

Emil från Bollstanäs tävlar för landslaget

Nyheter Turebergsfriidrottaren springer stafett och 200 meter i helgens lag-EM i Rumänien Emil Johansson, friidrottare från Bollstanäs i Upplands Väsby, är uttagen till landslaget för att representera Sverige i Lag-EM i helgen i rumänska Cluj. Han ska springa 200 meter och stafett 4 x 400...tisdag 15/6 11:40