Ny tung triumf för systarna Thurin

Susanna Thurin och Kristina Thurin följde upp SM-triumfen i Tylösand nyligen med ännu en tung titel i söndags. Årets Swedish Beach Tour avgjordes och när krutröken hade lagt sig på Järntorget i Örebro fick de 25-åriga tvillingsystrarna från Sollentuna kliva högst upp på pallen.

  • Publicerad 08:15, 20 aug 2018

– Så himla kul att få spelet att stämma sista tävlingen för året och få avsluta säsongen på topp, säger Kristina Thurin direkt efter matchen.

Susanna och Kristina Thurin vann söndagens final i Swedish Beach Tour med 2–0. Foto: Robert Boman

Det femte och sista tourstoppet avgjordes i alltså i Örebro med finalspel i söndags då årets drottningar och kungar i Swedish Beach Tour korades i skuggan av Örebro Slott, inför fullsmockade läktare.

”Helt galet att vi har vunnit både SM och tourfinalen i år”

På damsidan manövrerade systrarna Susanna och Kristina Thurin, som spelar för 08 Beachvolley, ut Sofia Ögren/Camilla Nilsson under förmiddagens semifinal och fortsatte på det inslagna spåret i finalen där Sigrid Simonsson och Tadva Yoken besegrades med 2–0.
– Helt galet att vi har vunnit både SM och tourfinalen i år, men vi har tränat mer och då ska vi vinna mer. Nu ska det bli skönt att träna hela hösten och vintern för att kunna spela ännu mer på världstouren nästa år! säger Kristina Thurin.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Smittade elever var i skolan – nu stängs högstadiet i en vecka

Nyheter Utbildningsnämndens ordförande tog beslutet på söndagen Högstadiet på Helenelundsskolan går över till fjärrundervisning från och med i dag måndag och fram till och med fredag den 4 december. Utbildningsnämndens ordförande Soley Aksöz Lithborn (M) tog...måndag 30/11 1:20

Ett steg närmare nytt utegym efter promenad i Tegelhagen

Nyheter Brett stöd för nytt utegym i södra Sollentuna I förra veckan sågs intresserade invånare och ett gäng politiker i Tegelhagen för att kika på några olika platser som skulle kunna funka för ett nytt utegym. Och redan nu har Katti Bauer,...söndag 29/11 10:23

Flicka knivhögg sin faster efter bråk om pannkakor

Nyheter Fastern fick fly in till granne där hon ringde polisen En tonårsflicka har dömts för misshandel och olaga hot efter att hon hotat, bitit och knivhuggit sin faster i armen.lördag 28/11 8:15