Trött på att vänta i långa barköer? En ny betalningsmetod lovar att väntan härmed är över. Foto: Trädgården

Ny snabbmetod ska korta köerna till baren

Trött på att köa vid baren? Snart kanske du kan slippa det. Klubben Trädgården blir nu första utestället i världen att pröva en ny snabbmetod – som ska göra barbesöket överstökat på 2 sekunder.

  • Publicerad 12:58, 31 jul 2019

Det är klubben Trädgården vid Skanstull som nu blir det första utestället i världen att testa en ny betalningsteknik. Metoden kallas Repeat Pay och är en kontantlös betalningsmetod som enbart ska ta två sekunder att genomföra, enligt iZettle som utvecklat metoden.

Metoden lämpar sig för de som säljer flera produkter med samma pris, som öl eller en drink. En specifik summa ställs in på respektive kortläsare, exempelvis en drink för 100 kronor. Så fort en kund har blippat sitt kort är kortläsaren redo för nästa betalning på 100 kronor, utan att bartendern behöver ställa om kortläsaren.

Här är krogarna du kan få röka på trots förbud

Besökarna kommer att kunna testa metoden från och med den 2 augusti på evenemanget Daytime Sessions.

– Trädgården är en plats som flyttar gränser på alla nivåer och vi är alltid nyfikna på ny teknik och nya sätt att göra saker på. För att fortsätta vara intressanta behöver vi hela tiden se hur vi kan utvecklas och vad vi mer kan göra för att förstärka och förbättra vår besökares upplevelse. Vem gillar egentligen att köa till baren? Inte många är min gissning, säger Emma Weinerhall, marknadschef på Trädgården, i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Att Trädgården blir det första utestället i världen som testar Repeat Pay är jättespännande. Deras bartenders kan fokusera helt på att blanda grymma drinkar medan de kontaktlösa betalningarna sköter sig själva, säger Mimmi Anderrson, PR-chef på iZettle.