Nu startar sprängningsarbeten för ny vattenledning i Töjnan

I samband med byggandet av E4 Förbifart Stockholm ska en ny vattenledning dras i Töjnan, längs med fotbollsplanen och in på Torgvägen. Arbetet inleddes för två veckor sedan och kommer att pågå till den 27 mars om allt går som planerat.

  • Publicerad 18:01, 24 jan 2020

Arbetet är indelat i två etapper. Den första startade den 7 januari och beräknas vara klar den 14 februari. Där blir det sprängningsarbeten från den 27 januari till den 7 februari.

Etapp två startar den 10 februari och pågår till den 27 mars.

Vattnet stängs av två gånger

Under perioden 2–27 mars kommer vattnet att stängas av i fyra timmar vid två tillfällen. Första gången ska en temporär ledning anslutas och den andra gången kommer den nya ledningen att anslutas för gott.

Trafikverket beklagar att man inte kommer att kunna hålla alla gång- och cykelstråk öppna under byggtiden, men lovar att det alltid kommer att vara möjligt att passera genom arbetsområdet. Genom att följa orange skyltning hittar du omledningsvägarna.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Skarp kritik mot covidvården på äldreboenden

Nyheter Läget i Region Stockholm extra allvarligt enligt stor granskning Äldre i Region Stockholm som drabbades av covid-19 på sina äldreboenden och avled fick inte rätt vård och behandling. Det konstaterar Inspektionen för vård och omsorg.onsdag 25/11 17:00

Gängledare gripen för mordförsök

Nyheter Mordförsök i våras En man som polisen anser vara i ledarskiktet i ett nätverk i södra Stockholm har gripits.onsdag 25/11 13:37