Skolstart i augusti. För alla som har barn som fyller 6 år i år är det nu dags att välja skola. Foto: Most Photos

Nu är det dags att ansöka om skolplats för hösten

Alla som har barn som fyller 6 år under 2021 ska ansöka om skolplats för hösten 2021. Samma gäller för barn som går på en skola som inte har nästa årskurs. Ansökningsperioden öppnade den 8 januari och pågår till den 1 februari.

  • Publicerad 05:15, 13 jan 2021

En broschyr med information om hur det går till att ansöka om skolplats skickades ut under december. Information finns också på kommunens hemsida.

På grund av pandemin blir det inte öppet hus på skolorna som det brukar vara. I stället finns filmer på kommunens hemsida som presenterar alla kommunala skolor och länkar till digitala möten, liksom länkar till de fristående skolorna.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

"En prioriterad fråga"

Nyheter Thunes (M) lovar att Alliansen är fortsatt positiva Anledningen till att kommunen drog i bromsen när det gäller Norrvikens sjösportcenter under hösten i fjol var att de anbud som hade kommit in översteg budgetramen, förklarar kommunstyrelsens...lördag 23/1 9:20

Socialnämnden stöttar organisationer som stöttar

Nyheter Elva organisationer får totalt 1,8 miljoner kronor Socialnämnden i Sollentuna har beslutat stödja flera organisationer i det civila samhället som bidrar till viktig verksamhet inom socialnämndens område. Sammanlagt har 1,8 miljoner kronor fördelats...fredag 22/1 14:15