Nostalgisk folkparksfest i Rönninge

På torsdagen var det fest på Salarps äldreboende i Rönninge Temat var folkpark och då bjöds det på både levande dansmusik, mat, pilkastning och andra lekar. – Folkparksfesten blev verkligen lyckad, säger enhetschefen Christine Vojnović.

  • Publicerad 15:35, 15 jun 2018

Pilkastning, bollkastning på burkar, lotterier, mat, dans till tvåhövdade Bergmans orkester. På torsdagen förvandlades Salarps äldreboende till folkpark. Även anhöriga och grannar till äldreboendet hade fått inbjudan.

– Vi hade fint väder och många anhöriga var på plats tillsammans med de boende. Lotteriet med fina priser som lokala företag skänkt var väldigt populärt, liksom de fina drinkarna som personalen ordnade, säger enhetschefen Christine Vojnović

Dans på gården utanför Salarps äldreboende. Lars Johansson och Gun Glimhester, samt Elisabeth Hellström och Pia Johansson. Foto: Christine Vojnović

Klockan 17 drog Christer Bergman och Micke Blomqvist från Bergmans orkester i gång dansmusiken i trädgården som personalen pyntat. Senare fortsatte festen inne i stora salen med middag för både boende, anhöriga och personal.

Diverse godsaker serverades på festen. Foto: Christine Vojnović

– Vi har fått mejl i dag från anhöriga som tackat för festen,  säger Christine Vojnović.