Nordens största innovationscenter öppnar i Häggvik

Bolaget Wellstreet som verkar inom den skandinaviska tech- och starupbranschen öppnar ett teknik- och innovationscenter i Häggvik nästa år.

  • Publicerad 15:05, 25 okt 2018

The Factory är en glasbyggnad på 14 000 kvadratmeter som öppnar 2019 i just Häggvik för att det är ett strategiskt läge mellan Arlanda och Stockholm city.

Wellstreet kallar The Factory för en innovationshubb – de vill göra det till den självklara miljön för innovation och entreprenörskap, med fokus på startups men även etablerade bolag.

– Vi tror på ett inkluderande Stockholm där hela regionen finns med för att få det digitala entreprenörskapet att växa, säger Mikael Wintzell, grundare och vd på Wellstreet, i ett pressmeddelande.

Utöver Wellstreets egen verksamhet är tanken att det ska finnas ytterligare 100 startupbolag, en digital skola, vc-bolag, medelstora techbolag, gym, barnområde och restaurang i huset.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

I dag börjar 64 nya aspiranter vid norrortspolisen

Nyheter "Vi behöver fler poliser, framför allt lokalt och nära medborgarna" Norrortspolisen får förstärkning. I dag, den 23 november, börjar 64 nya aspiranter i Polisområde Nord, där Sollentuna ingår.måndag 23/11 16:30

Efter sju års fiske i Edsviken fick Deniz upp en baddare till öring

Nyheter Storfiskare från Tureberg vann kampen efter en halvtimmes drillning Envishet och tålamod är viktiga egenskaper för en fiskare. Fråga bara 29-årige Deniz Toker från Tureberg!måndag 23/11 14:40

Många gripna och massiva beslag i polisinsats i helgen

Nyheter "Vi arbetar hårt för att få bort droghandeln och det känns bra när det ger resultat" Stora mängder narkotika, en bil, guld och 580 000 kronor i kontanter togs i beslag under en narkotikainsats som genomfördes i polisområde Stockholm nord i helgen. Polisen grep också flera personer...måndag 23/11 12:38