Nordens största innovationscenter öppnar i Häggvik

Bolaget Wellstreet som verkar inom den skandinaviska tech- och starupbranschen öppnar ett teknik- och innovationscenter i Häggvik nästa år.

  • Publicerad 15:05, 25 okt 2018

The Factory är en glasbyggnad på 14 000 kvadratmeter som öppnar 2019 i just Häggvik för att det är ett strategiskt läge mellan Arlanda och Stockholm city.

Wellstreet kallar The Factory för en innovationshubb – de vill göra det till den självklara miljön för innovation och entreprenörskap, med fokus på startups men även etablerade bolag.

– Vi tror på ett inkluderande Stockholm där hela regionen finns med för att få det digitala entreprenörskapet att växa, säger Mikael Wintzell, grundare och vd på Wellstreet, i ett pressmeddelande.

Utöver Wellstreets egen verksamhet är tanken att det ska finnas ytterligare 100 startupbolag, en digital skola, vc-bolag, medelstora techbolag, gym, barnområde och restaurang i huset.

S vill införa en nollvision för mäns våld mot kvinnor

Nyheter Lämnade in två motioner och anornade ljusmanifestation På förra veckans fullmäktigemöte lämnade Socialdemokraterna in två motioner som syftar till att öka kvinnors trygghet i kommunen. I samband med det anordnade man också en ljusmanifestation på...måndag 25/10 13:55

Klimatklubben i Viby hyllade skogen

Nyheter Klubben har redan över 100 medlemmar Den relativt nystartade Klimatklubben i Viby har nu fått över 100 medlemmar, och i söndags morse sågs cirka 20 av dem vid Vibyspåret för en gemensam skogsvandring.måndag 25/10 11:10