Nordens största innovationscenter öppnar i Häggvik

Bolaget Wellstreet som verkar inom den skandinaviska tech- och starupbranschen öppnar ett teknik- och innovationscenter i Häggvik nästa år.

  • Publicerad 15:05, 25 okt 2018

The Factory är en glasbyggnad på 14 000 kvadratmeter som öppnar 2019 i just Häggvik för att det är ett strategiskt läge mellan Arlanda och Stockholm city.

Wellstreet kallar The Factory för en innovationshubb – de vill göra det till den självklara miljön för innovation och entreprenörskap, med fokus på startups men även etablerade bolag.

– Vi tror på ett inkluderande Stockholm där hela regionen finns med för att få det digitala entreprenörskapet att växa, säger Mikael Wintzell, grundare och vd på Wellstreet, i ett pressmeddelande.

Utöver Wellstreets egen verksamhet är tanken att det ska finnas ytterligare 100 startupbolag, en digital skola, vc-bolag, medelstora techbolag, gym, barnområde och restaurang i huset.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Ung man körde 60 kilometer i timmen över fartgränsen

Nyheter Stoppades av polisen på E4 En man i 20-årsåldern stoppades av polisen efter att han kört bil i 160 kilometer i timmen på E4 mellan Rotebro och Häggvik, där högsta tillåtna hastighet är 100 kilometer i timmen. Nu åtalas han i...måndag 18/10 15:03

Hemtjänstföretag blåste kommunen på pengar

Nyheter Personalen befann sig på två platser samtidigt enligt tidrapporter Företaget Agdas hemtjänst har vid flera tillfällen dubbelregistrerat personal och på så sätt lurat Sollentuna och andra kommuner som har betalat för hemtjänsten. Det visar en granskning i boken...måndag 18/10 5:58

Trots tips kunde kommunen inte avslöja fusket i hemtjänsten

Nyheter "Ett detektivarbete" säger Pia Bornevi Trots tips från före detta anställda på Agdas hemtjänst kunde Sollentuna kommun inte avslöja fusket.måndag 18/10 5:50