När Green Group förvärvade Rosersport gjorde de så med mål att fylla de tomma lokalerna.

Redan efter en veckan står det klart att hamburgerkedjan Brödernas flyttar in. Delägare till Brödernas är NHL-proffset Mika Zibanejad tillsammans med sin bror Monir Kalgoum.

Zibanejad är just nu i riktigt bra for och öser in poäng för sitt New York Rangers i NHL.

– Det ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda, hälsar Mika Zibanejad från New York i ett pressmeddelande.

Vid Rosersport ligger redan flera restauranger, bland annat Burger King, Subway och Chop Chop.

– Vi har sedan tidigare en vägkrog och det är en av våra mest framgångsrika enheter så det känns extra kul att kunna etablera konceptet på ett läge med synlighet från Arlanda Express, E4an och hela Rosersbergs industriområde som upptagningsområde, säger Joakim Wiklander som är VD på Brödernas.

Green Group meddelar att även Lulu Sushi & Poké Bar har hyrt in sig och öppnar också upp inom kort. Därmed är lokalerna nu fulla.

– Rosersport är navet till ett av de mest expansiva industriområde i Sverige och förser såväl Rosersberg’s alla besökare men även alla trafikanter längs E4 med service och det känns därför extra kul att kunna komplettera och diversifiera erbjudandet ytterligare, säger Niklas Borg som är VD Green Group.