Vilket är ditt bästa förslag? Hör av dig till kommunen och berätta! Foto: Stefan Källstigen / Upplands-Bro kommun

Namntävling: Kommunen behöver din hjälp att namnge sporthallen i Kungsängen

Lådan, Kungshallen, Ping, Smurfhallen eller varför inte: Kungsängens nya sporthall. Ja, idéerna var många bland er Mitt i-läsare då vi strax innan jul berättade om kommunens plan att utlysa en namntävling för att Kungsängens nya sporthall ska få sitt namn. Nu är tävlingen i gång på allvar.

  • Publicerad 18:44, 11 jan 2021

Det är Upplands-Bro kommuns tekniska nämnd som bestämt sig för att utlysa en namntävling i syfte att komma fram till vad den nya sporthallen i Kungsängen ska heta.

Nu är kommunen redo att ta emot alla era förslag.

Dessa kan ni båda mejla eller skicka in med brev, se detaljer om hur du ska gå tillväga i faktarutan i slutet av artikeln. Förslagen måste komma in till kommunen senast den 24 januari.

Politikerna söker ett namnförslag som ”står ut och sätter sporthallen på kartan”, samtidigt måste namnet följa Upplands-Bros namnpolicy.

Planen framöver är att Tekniska nämnden väljer ut tre stycken bra förslag bland alla som skickas in nu under januari.

I april kommer det sedan bli dags för allmänheten att rösta fram ett av de tre förslagen som politikerna valt ut. Namnförslaget med flest röster vinner.

Må bästa namn vinna.

Så lämnar du in ditt namnförslag till kommunen:

E-post: Mejla ditt namnförslag till kommun@upplands-bro.se, ange referens ”Namn sporthallen” i ämnesraden.

Skicka brev: Posta ditt brev till Upplands-Bro Kommun, 196 81, Kungsängen, märk kuvertet med referens ”Namn sporthallen”.

Kommunen förbereder utförsäljning av gruppbostäder

Tjänsteskrivelse avslöjar plan – politiker belagda med sekretess. Kommunen förbereder att sälja ut fem av sina tio gruppbostäder. Det här kan Mitt i avslöja efter att ha tagit del av en tjänsteskrivelse som kommer presenteras för socialnämndens ledamöter under...onsdag 22/9 18:06

SD tar mandat i Kungsängen

Så gick valet till kyrkofullmäktige. Kyrkovalet är över. Sverigedemokraterna fick tre mandat då de ställde upp första gången i Kungsängen-Västra Ryds församling.måndag 20/9 17:51