Mycket musik på 124-festivalen i Rågsved

På 8-9 augusti är det dags för 124-festivalen i Rågsved. Rågdalen fylls med aktiviteter för alla som är mellan 10 och 17 år. Hip hop-kollektivet All Green hostar torsdagen med artister som Ibbe och Naod och dessutom kommer Maxida Märak.

  • Publicerad 14:05, 6 aug 2018

124-festivalen i Rågsved gjorde succé förra året. Nu är det dags igen. Onsdag och torsdag, 8-9 augusti, fylls Rågdalen med aktiviteter för unga mellan 10 och 17 år. Allt är gratis.

Det blir mycket musik. Hip hop-kollektivet All Green från Rågsved hostar hela torsdagen och har med sig artister som Ibbe, Naod och Patryk. Dessutom kommer Maxida Märak till festivalen. Hon producerar hip hop mixat med jojk.

Chans att testa många sporter

På festivalområdet kan du prova på en massa ativiteter och sporter. Du kan testa streetbasket och målskytte med Fryshuset eller boxning med Rågsveds boxningsklubb. Det blir spontanfotboll och friidrott med Rågsveds IF. Dessutom kan du testa dans, volleyboll och parkour.

Festivalen arrangeras av Enskede Årsta Vantörs–stadsdelsförvaltning.

– I år ägnar vi oss särskilt åt demokratifrågor inför det stundande valet, säger Elin Wiktorsson, projektledare, i ett pressmeddelande.

Teatergruppen Ung utan pung finns på plats med specialskrivet material.