Mitt i lanserar nya Allt om Stockholm!

Fullproppad med guider, trendspaningar och nyheter om krogar, nöje och kultur – nu är nya Allt om Stockholm här! Med nytt utseende, nya funktioner och en förstärkt redaktion drar vi nu igång arbetet med att göra din bästa Stockholmsguide.

  • Publicerad 06:00, 20 feb 2017

När Lokaltidningen Mitt i köpte Allt om Stockholm i somras började arbetet med att kombinera Stockholms största nöjesguidare med Stockholms största lokaltidning. Nu syns ett första resultat: En helt ny Allt om Stockholm-sajt.

Nya Allt om Stockholm förstärker sitt innehåll på flera punkter.
– Vi kommer recensera fler krogar, förbättra vårt kalendarie och bredda innehållet med bland annat träning- och skönhetstrender och reportage där redaktionen ger sig ut och testar nya företeelser, säger Eric Thorsson, redaktör för Allt om Stockholm.

Den som surfat på mitti.se kommer förmodligen känna igen sig på nya alltomstockholm.se.

Målet: Bättre för dig

Allt om Stockholm har funnits sedan 1997. Nu får sajten ett helt nytt utseende med nya funktioner. Målet är att den ska bli tydligare, enklare och bättre för dig som läsare.

– Förutom att vi har rutinerade medarbetare som är vana vid den här typen av journalistik har vi också tillgång till hela Mitti:s redaktion. Med sin stora lokalkännedom är det en grym tillgång. Vi har dessutom knutit till oss utomstående profiler med stenkoll på vad som händer inne på klubbarna och ute på stan, säger Eric Thorsson.

”Kompletterar varandra suveränt”

Delar av Allt om Stockholms redaktion – fullt upptagna med att snickra ihop din bästa Stockholmsguide.

Varför satsar Mitt i på Allt om Stockholm?
– Lokaltidningen Mitt i är Stockholms största lokaltidning och Allt om Stockholm är Stockholms största Stockholmsguide. De kompletterar varandra suveränt. Medan Mitt i har stenkoll på de lokala nyheterna guidar Allt om Stockholm till det senaste inom krog, nöje, kultur och trender, säger Anna Körnung, chefredaktör för Lokaltidningen Mitt i.

Har ni något mer på gång?
– Absolut, vi kommer snart återkomma med mer spännande nyheter, säger Anna Körnung.


Vad vill du läsa om på nya Allt om Stockholm? Vilka ämnen ska vi bevaka? Vilka funktioner vill du ha? Vilka personer ska vi intervjua?
Kommentera i botten av artikeln eller mejla oss på tipsa@aos.se!

Fakta

Rutinerad guidare

Allt om Stockholm har guidat stockholmarna sedan 1997. Sommaren 2016 köpte Lokaltidningen Mitt i bolaget av Schibsted. Nu kommer nästa steg i utvecklingen av sajten. Vi vill fortsätta att vara din Stockholmsguide och svara på frågan ”Vad händer i Stockholm?”. Här hittar du bland annat:

  • Nyheter, guider och reportage om bland annat krogliv, nöje, kultur, träning och trender i Stockholm.
  • Nya krogrecensioner varje vecka
  • Kalendarie där du själv kan lägga in event
Visa merVisa mindre