Soso Amer, 31, och Asma Saffar, 35, från Barkarby och Danderyd:

"Allt ska vara superfräscht. Från hamburgaren till pommes fritesen till sallad och grönsaker, då är det bra. Vi är inga burgarälskare egentligen och detta var första gången vi åt på Babas, men det var jättebra."

Tarania Khan, 34, Äppelviken:

– Det viktiga är att brödet och biffen är bra, resten är bara dekoration. Jag gillar verkligen Bastard burgers, och Lilys burger på Södermalm. Jag är inte ett fan av de största kedjorna.

Arian Soltanpour, 18, Kista:

– Jag säger Babas eller Bram's Burgers. Jag älskar smash burgers och bra pommes, och det kostar ju i princip inte mer än att köpa något motsvarande på McDonald's eller Burger King i dag. Burgarna ska vara fettiga, saftiga, smaka mycket och inte ha för mycket sallad.

https://www.mitti.se/nyheter/stekhett-med-food-trucks-i-kista/repukw!BupwzO2aUJ8jroliB9R03Q/

Kaja Pettersson, 68, Abrahamsberg:

– Stekt lök och en god senap. Sedan brukar jag vilja ha färsk tomat. Favoritgrillen är Rasmus vid Brommaplan, de steker löken när jag frågar om det. Det där med dressing har jag aldrig greppat, jag tycker att det är kladdigt och äckligt.

https://www.mitti.se/nyheter/nu-burgare-ta-sig-flott-trend-i-vasterort/repukq!IwMx5@mgafIhUro8E06q2g/

Abdiqafar Ismail, 29, Upplands Väsby:

– Köttet, dressingen och brödet är det viktigaste. Jag tycker Moe's är jättebra på alla delar och jag brukar köpa med mig hem varje fredag. Jag har bott i USA där det allmänt är hög kvalitet på många burgarställen och det är kul att det finns så många ställen i Kista. Jag är själv uppväxt i Rinkeby, så det är extra kul när man kommit hem från USA och det blivit sådan boom.