En har gripits efter misstänkt våldtäkt. Arkivbild. Foto: Mostphotos

Misstänkt våldtäkt vid Lillsjön

Polisen skickade hundpatruller och helikopter till Kungsängen efter ett larm om våldtäkt. En person har gripits.

  • Publicerad 18:29, 15 jun 2017

Det var klockan 16.25 som larmet kom till polisen: en kvinna som sprungit i ett elljusspår anmälde att hon blivit misshandlad och våldtagen. Enligt ubro.se ska det ha skett vid Lillsjön.

– Vi kom till platsen med helikopter, hund och patruller för att söka efter en eventuell gärningsman. Vi stoppade också tågen en stund vad jag förstår, säger Carina Skagerlind vid polisen.

Kvinnan åkte ambulans till sjukhuset efter händelsen. Strax innan klockan 18 greps en misstänkt gärningsman.

– Under sökandet har vi påträffat en person som nu också är gripen och misstänkt för brottet och vi har i stort sett avslutat sökandet. När ett brott har skett så är det troligt att gärningsmännen avviker från området och inte finns kvar flera timmar efteråt, säger Carina Skagerlind.

Polisen spärrade initialt dock av ett större område.

– Vi har börjat avtrappa och är färre där nu än tidigare, säger Carina Skagerlind.

Brobutik i konkurs – har skulder på 235 000 kronor

De blir nya paketombud i centrum. Butiken Direkten i Bro centrum stängde hastigt under förra veckan. Nu står det klart att omfattande skulder lett fram till att bolaget bakom butiken nyligen försatts i konkurs. En rad andra aktörer i...onsdag 25/11 11:02

Polisen efterlyser filmmaterial från dödsskjutningen i Tibble

Mordet i Tibble. Utredningen efter dödsskjutning som ägde rum sent på lördagskvällen vid grönområdet mellan Hallonvägen och Hjortronvägen i Tibble fortgår. På tisdagen finns ännu ingen frihetsberövad.tisdag 24/11 16:43