En har gripits efter misstänkt våldtäkt. Arkivbild. Foto: Mostphotos

Misstänkt våldtäkt vid Lillsjön

Polisen skickade hundpatruller och helikopter till Kungsängen efter ett larm om våldtäkt. En person har gripits.

  • Publicerad 18:29, 15 jun 2017

Det var klockan 16.25 som larmet kom till polisen: en kvinna som sprungit i ett elljusspår anmälde att hon blivit misshandlad och våldtagen. Enligt ubro.se ska det ha skett vid Lillsjön.

– Vi kom till platsen med helikopter, hund och patruller för att söka efter en eventuell gärningsman. Vi stoppade också tågen en stund vad jag förstår, säger Carina Skagerlind vid polisen.

Kvinnan åkte ambulans till sjukhuset efter händelsen. Strax innan klockan 18 greps en misstänkt gärningsman.

– Under sökandet har vi påträffat en person som nu också är gripen och misstänkt för brottet och vi har i stort sett avslutat sökandet. När ett brott har skett så är det troligt att gärningsmännen avviker från området och inte finns kvar flera timmar efteråt, säger Carina Skagerlind.

Polisen spärrade initialt dock av ett större område.

– Vi har börjat avtrappa och är färre där nu än tidigare, säger Carina Skagerlind.

Smugglade 400 kilo cannabis från Spanien till Kungsängen

Åklagaren: "Upplägget har liknat ett internationellt företag" Nu åtalas två män för synnerligen grov narkotikasmuggling och synnerligen grovt narkotikabrott vid Attunda tingsrätt. Den 15 februari förra året beslagtog polisen 400 kg cannabis i en lokal i...torsdag 21/1 10:17

Nattarbete på Granhammarsvägen

Kortare stopp då farthinder asfalteras. Under kommande natt, det vill säga natten mot torsdag, så kommer asfaltering av farthinder att ske på Granhammarsvägen. Det här kommer att medföra kortare stopp i trafiken.onsdag 20/1 14:45