Foto: Mostphotos

MC-passagerare skadad i olycka – föraren brottsmisstänkt

En motorcykelförare misstänks för grovt rattfylleri efter en olycka i Skokloster. Passageraren på motorcykeln fördes till sjukhus.

  • Publicerad 17:41, 26 jul 2021

Kalmarsandsvägen

Lördag 15.30

Stöld genom inbrott. Genom att bryta upp en garageport har tjuvar gjort inbrott i fyra förråd som tillhör boende på Kalmarsandsvägen. Bland annat har verktyg stulits.

E18 Bålsta

Lördag 00:52

Olovlig körning. Fort och fel; sån var färden på E18 som anmälare ringde in om. För att köra elsparkcykel i 80 kilometer i timmen på motorvägen leder ofrånkomligen till misstanke om olovlig körning och flera andra trafikbrott. Detta hände under natten till lördag på E18 i Bålsta.

Slottsskogsleden Skokloster

Lördag 02:53

Rattfylleri/Trafikolycka. Passageraren på en motorcykel som kördes av vägen i Skokloster fördes efter olyckan till sjukhus. Föraren lämnade positivt utandningsprov och medtogs för kroppsbesiktning. Föraren blev misstänkt för grovt rattfylleri, olovlig körning samt grovt vållande till kroppsskada.

Stallbacken, Bålsta

Lördag 08:00

Skadegörelse. En villatomt på Stallbacken i Bålsta har utsatts för skadegörelse. En poolduk och en studsmatta har skurits sönder med ett vasst föremål.

Planen: Kommunen vill bygga LSS-boende på fotbollsplanen

Grannar kritiska: "De har inte gjort sin hemläxa" I norra Brunna vill kommunen att Upplands-Brohus ska bygga ett LSS-boende. Grannarna menar att dessa boenden både ska och måste byggas, men de frågar sig om Upplands-Bro gjort sin hemläxa gällande...fredag 24/9 18:04

Ansvarig politiker: ”Inget är klart”

Kommunen om LSS-planerna i Brunna. Socialnämndens ordförande Martin Normark (L) som är ansvarig för de eventuella planerna i Brunna vill framhålla att ingenting är klart.fredag 24/9 17:59