Maskerade rånare slog till i Sundbyberg på morgonen

Polisen jagar två rånare som slog till i Ör tidigt på onsdagsmorgonen.

  • Publicerad 08:37, 3 jun 2020

Polisen larmades om rånet strax före klockan 07 på onsdagsmorgonen. En person i 30-årsåldern ska ha blivit hotad av två gärningspersoner som tvingade till sig en mobiltelefon.

Händelsen, som utreds som grovt rån, inträffade i Ör och polisen har under morgonen sökt efter rånarna i området, bland annat med hundpatrull.

En av de maskerade gärningspersonerna ska ha varit beväpnad med stickvapen, enligt polisen. Brottsoffret fick skador på överkroppen av stickvapnet, men behövde inte ambulanssjukvård.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Han vill ordna en fest vid omtalade bron

Nyheter David hoppas att det kan koppla samman Rinkeby och Ursvik Ursviksbon David Hurtado Gómez vill skapa en fest vid den omtalade bron mellan Stora Ursvik och Rinkeby. Musik, kultur och mat hoppas han kan hjälpa några eller alla att se Rinkeby med andra ögon.måndag 14/6 10:37

Brottsofferjouren vill se snabbare utredningar

Nyheter Polisen medger brister Färre söker hjälp hos Brottsofferjouren Västerort. Polisens prioriteringar kan vara en förklaring, enligt jouren. Polisen medger brister men hänvisar till att det finns flera olika stöd.fredag 11/6 16:21