Förödelsen är stor på platsen. Foto: Anna Z Ek

Många Nackabor stannar vid rammade butiken

Många stannar till och tar en mobilbild av förödelsen i en kosmetikbutik i Orminge Centrum som rammades av en bil under natten. – Det är förskräckligt. Trots att man tänkt till och satt upp betongbänkar räcker inte det, säger en förbipasserande Ormingebo.

  • Publicerad 08:11, 5 okt 2018

Förödelsen är stor i den kosmetikbutik som rammades av en bil strax före tre i natt. Bilen, en Volvo körde in i butiken står fortfarande kvar, helt inkörd i butiken väntan på en teknisk undersökning. Golvet är fullt av krossat glas och parfymflaskor. Skåpsdörrar är öppna och en hylla med herrparfym verkas stå halvfull.

Platsen är avspärrad och ett väktare finns utanför.

– Det är förskräckligt. Trots att man tänkt till och satt upp betongbänkar räcker inte det, säger en förbipasserande Ormingebo.

Många stannar till för att beskåda förödelsen. Foto: Anna Z Ek

Hoppas på övervakningsfilm

Enligt vår fotograf på plats är det många som stannar till och tar mobilbilder.

Under dagen kommer polisen att göra en teknisk undersökning. Det finns också uppgifter om en annan bil som setts lämna platsen, den har polisen sökt utan framgång.

Nu hoppas polisen att eventuella övervakningsfilmer ska ge fler ledtrådar.

– Vi letar alltid efter film som kan hjälpa oss. Det är ju inte många som är ute och rör sig vid den tiden, säger Carina Skagerlind, polisens regionledningscentral, RLC.

Bilen stod kvar på fredagsmorgonen. Foto: Anna Z Ek

Gärningsmännen var på fredagsmorgonen fortfarande på fri fot. Foto: Anna Z Ek

Polisen letar spår efter smash- and grabinbrottet