Polisen sökte. Men den misstänkte inbrottstjuven i Tureberg kom undan. Foto: Most Photos

Man var hemma när inbrottstjuv tog sig in

En okänd gärningsman är misstänkt för försök till inbrottsstöld efter att ha krossat en ruta till en bostad i Tureberg på förmiddagen på fredagen.

  • Publicerad 11:39, 1 maj 2021

Det var strax före klockan 10 som en man hörde ljud från ett av rummen i hans bostad. När han gick dit såg han en okänd man som hade slagit sönder fönstret och var på väg in.

Inkräktaren sprang då iväg. Polisen kom och sökte efter den misstänkte inbrottstjuven i området, bland annat med hundpatrull, men sökandet blev utan resultat.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Smittspridningen fortsätter att öka

Nyheter "Slarvar vi, får vi betala för det senare", säger Stefan Löfven (S) Antalet smittade av covid-19 fortsätter att öka i Sollentuna. Under vecka 18 konstaterades 261 nya fall, vilket är fler än på fem veckor, enligt Folhälsomyndighetens senaste statistik.fredag 14/5 9:39

Advokat varnas – ska betala straffavgifter

Nyheter Blev anmäld till Advokatsamfundet En advokat i Sollentuna blev anmäld till Advokatsamfundet av en annan jurist och en klient. Nu måste hen betala straffavgifter på sammanlagt 10 000 kronor för att inte ha yttrat sig i tid om...torsdag 13/5 9:15