Hampus Åsén vill göra de äldre och personalen glada och samtidigt hjälpa konditori Princess som har det tufft i coronatider. Foto: Läsarbild privat

Mäklare vill stötta coronaisolerade – med 800 kanelbullar

Mäklaren Hampus Åsén ville bidra med en stimma av ljus och glädje till isolerade gamla och kämpande småföretagare. Skänkte 800 kanelbullar till Lidingös äldreboenden.

  • Publicerad 15:43, 26 mar 2020

Kanelbullar i mängder hjälpte till att skänka lite glädje och uppmuntran till äldre och personal på Siggebogården och flera andra äldreboenden på Lidingö på onsdagen.

– Det var såå uppskattat. Personalen blev så glad över att bli uppmärksammad, säger Bibbi Wikström, vårdchef på Lidingö stad.

Det var mäklaren Hampus Åsén på Bjurfors som ville muntra upp två utsatta grupper som drabbats hårt av coronapandemin. De äldre och småföretagarna.

Bullarna lämnades vid dörren för att kunna delas ut på ett säkert sätt till alla bullälskare på Siggebogården. Personalen uppskattade gesten.

Därför köpte mäklarkontoret 800 kanelbullar från konditoriet Princess som ligger vägg i vägg med dem.

– Vi gjorde en kombo. Vi ville stötta vår granne Princess och muntra upp boende och personal som inte får ta emot besök just nu.