Foto: Mostphotos

LISTA: Här kan du fira midsommar i Huddinge

Har du fortfarande inte bestämt var du ska dansa runt midsommarstången på fredag? Här är den fullständiga listan på offentliga midsommarfiranden i Huddinge.

  • Publicerad 17:08, 18 jun 2018

Magasinet i Segeltorp:

Segeltorps kulturförening anordnar traditionellt midsommarfirande med dans runt midsommarstången, levande musik, lotteri, fiskdamm och lyckohjul.

Klockan 13.00–15.30

Sjödalsparken i Huddinge centrum:

I Sjödalsparken kommer midsommarstången kläs gemensamt, så ta gärna med egna blommor. Minitivoli, sommarquiz, musik och dans och lekar för barnen utlovas. Arrangör: Huddinge IK och Huddinge kommun.

Klockan 10.00–16.00

Flemingsberg:

Active Power Movement arrangerar ett fartfyllt midsommar med bollekar, dragkamp, stafett, fiskdamm, boule säckhoppning och piñatas. Och så dansas det såklart runt stången.

Klockan 10.00–14.00 på Terapivägen 18E

Sjöängsparken i Trångsund:

I Trångsund blir det traditionellt firande med lotter, fiskdamm och fikaservering. Klockan 10–11 klär man stången gemensamt. Ta gärna med blommor och blad. Festen börjar 15.00.

Arrangörer: Drevvikens segelsällskap och Sjöängens villaförening med stöd av Huddinge kommun.

Solhagaparken i Masmo:

Dans runt midsommarstången, karuseller, levande musik, tipspromenad, grillad korv, saft och kaffe. Man får gärna ta med blommor och blad för att klä stången med. Musikuppträdande av Göran Agdur. Arrangeras av föreningen Expose.

Klockan 12–16