Flera bilar från räddningstjänsten ryckte ut. Foto: Mostphotos

Kvinna skadades i lägenhetsbrand

Fem brandbilar ryckte ut i veckan när en lägenhet brann i Rotebo. En kvinna bars ut ur en lägenhet med rök – och brandskador.

  • Publicerad 16:24, 22 dec 2016

Mitt i Sollentuna har tidigare skrivit om händelsen som inträffade natten till onsdag vid midnatt i Rotebro.
Enligt räddningstjänsten kom första larmet 23.54 och räddningstjänst från Sollentuna och Upplands Väsby fanns på plats inom åtta minuter under onsdagsnatten.

Det brann inne i en lägenhet och dörren fick brytas upp. Rökdykare gick in och upptäckte en kvinna med brand- och rökskador som bars ut. Ingen risk för brand- eller rökspridning i fastigheten fanns.

Totalt arbetade 11 man med branden som släcktes inom femtio minuter. Polisen upprättade en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet för att genomföra en teknisk undersökning. Ingen misstanke om mordbrand finns.

 

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Många stockholmare väntas till fjällen på sportlovet

Nyheter Skidpass kan sälja slut Skidorterna räknar med många sportlovsfirare under vecka nio när skolorna i Stockholm har ledigt. Det uppger flera skidanläggningar.söndag 28/2 8:12

Skolor håller stängt efter sportlovet

Nyheter Elever vittnar om tuffare krav med distansundervisning Högstadie- och gymnasieskolorna i Sollentuna håller stängt under vecka 10 för att minska risken för smittspridning efter sportlovet. Då är det distansundervisning som gäller, något som innebär en...fredag 26/2 15:30