Flera bilar från räddningstjänsten ryckte ut. Foto: Mostphotos

Kvinna skadades i lägenhetsbrand

Fem brandbilar ryckte ut i veckan när en lägenhet brann i Rotebo. En kvinna bars ut ur en lägenhet med rök – och brandskador.

  • Publicerad 16:24, 22 dec 2016

Mitt i Sollentuna har tidigare skrivit om händelsen som inträffade natten till onsdag vid midnatt i Rotebro.
Enligt räddningstjänsten kom första larmet 23.54 och räddningstjänst från Sollentuna och Upplands Väsby fanns på plats inom åtta minuter under onsdagsnatten.

Det brann inne i en lägenhet och dörren fick brytas upp. Rökdykare gick in och upptäckte en kvinna med brand- och rökskador som bars ut. Ingen risk för brand- eller rökspridning i fastigheten fanns.

Totalt arbetade 11 man med branden som släcktes inom femtio minuter. Polisen upprättade en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet för att genomföra en teknisk undersökning. Ingen misstanke om mordbrand finns.

 

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Halkolyckorna ökar – 30 procent fler benbrott

Nyheter Det här ska du tänka på innan du ger dig ut Olyckor kopplade till halka ökade under förra veckan. Det här kan du tänka på innan du ger dig ut på isiga och snöiga gator.söndag 24/1 6:15

"En prioriterad fråga"

Nyheter Thunes (M) lovar att Alliansen är fortsatt positiva Anledningen till att kommunen drog i bromsen när det gäller Norrvikens sjösportcenter under hösten i fjol var att de anbud som hade kommit in översteg budgetramen, förklarar kommunstyrelsens...lördag 23/1 9:20