STÄNGER. Hösten 2018 slog Poké Burger och Seven upp portarna på Fleminggatan. Nu stängs krogarna meddelar ägarna Marcus Bjelveby, till vänster, Kim Lundvall, och Tal Borenshtein. Foto: Per Brandt/Arkivbild

Krogar stänger på Kungsholmen

Två krogar på Fleminggatan har klappat igen för gott.

  • Publicerad 08:58, 31 mar 2020

I september 2018 öppnade Poké Burger upp på Fleminggatan, och därefter öppnade samma ägare upp ett annat krogkoncept, "The Seven" i en intilliggande lokal. Men nu stängs båda krogarna meddelar ägarna på Facebook.

Nu öppnar två nya krogar på Fleminggatan

"Det är med tungt hjärta vi behöver säga att Poke Burger Fleminggatan stänger ner för gott. Vi försökte kämpa oss igenom Covid-19 med finurliga takeaway lösningar men det räckte inte till." står det bland annat. I ett sms till KungsholmenDirekt skriver en av delägarna, Marcus Bjelveby att "det blev helt enkelt ohållbart i dessa tuffa tider".

Men enligt honom gäller beskedet inte alla deras krogar. I Alvik kör man på och det planeras även för att öppna upp deras krogbåt vid Norr Mälarstrand enligt Bjelveby,

"Såklart beroende på vad som kommer för direktiv från staten, men det är förhoppningen i alla fall", skriver han till KungsholmenDirekt.