Foto: Mostphotos

Kort blåljusrapport från Enköping

Inga särskilt allvarliga brott har rapporterades under torsdagen i Enköping. En 14-åring kastade sitt vapen, en bilist körde utan körkort trots att han dömts för samma brott tidigare och en 40-åring försökte kombinera droger och bilkörning.

  • Publicerad 10:40, 2 okt 2020

Torsdag 19.30

Västerledstorg

Ungdomsbrott. Då två personer inte ville bli sedd av en polispatrull blev polisen intresserad och efter kort efterföljande kunde de två stoppas. Den ene hade då kastat bort en elchockpistol, så kallad taser. Vapnet beslagtogs, men eftersom den som kastat det bara var 14 år gammal överfördes han och ärendet till sociala myndigheter.

Torsdag 10.45

Grillby

Grov olovlig körning. Polis stoppade på torsdagen en bil som framfördes av en man som saknade giltigt körkort, det han visade upp ger inte behörighet i Sverige. Eftersom mannen dömts för samma brott tidigare bedöms gärningen som grov.

Stockholmsvägen

Torsdag 07.55

Drograttfylleri. En man i 40-årsåldern är misstänkt för bruk av narkotika och drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis på torsdagens morgon.

Får fängelse för penningtvätt

Nyheter Enköpingsbo. Döms till 1 år och 6 månader En man hemmahörande i Enköpings kommun, döms till fängelsestraff efter att ha tagit emot och skickat vidare pengar i syfte att dölja att pengarna kom från brottslig verksamhet.måndag 19/10 13:19