Foto: Mostphotos

Körde på flicka - smet från platsen

En bilist som smet från olycksplatsen. Två herrar med droger i fickorna. Så mycket mer har inte polisanmälts de senaste dagarna.

  • Publicerad 09:50, 23 apr 2021

Ågatan

Torsdag kl 20.00

Droginnehav. En man i 20-årsåldern som bor i Enköping misstänks för narkotikainnehav, tabletter och hasch, ringa brott, sedan han stoppats och kontrollerats av polis på torsdagen.

Rombergsgatan

Torsdag kl 17

Droginnehav. En man i 20-årsåldern misstänks för narkotikainnehav, marijuana, ringa brott, sedan han stoppats och kontrollerats av polis på torsdagseftermiddagen.

Gesällgatan

Torsdag 8.15

Smitning från trafikolycka. En flicka under 15 år ledde sin cykel över ett övergångsställe på Gesällgatan under fredagens morgon. En bilist stannade inte utan körde på flickans cykel som i sin tur träffade flickan. Bilisten åkte från platsen utan att kontrollera hur det gått. Flickan klarade sig dock bra.

”Känns galet bra”

Nyheter Den 20-årige Örsundsbrobon Elias Öberg längtar att få gå ut och dansa med vänner igen. Så pass mycket att han gjort en låt på ämnet. En låt som tagit sig hela vägen till final i musiktävlingen P4...fredag 14/5 10:26

Sångstund för små ska ske stirrande på skärm

Nyheter Det 14 maj hålls en glad sångstund för de allra minsta och deras vuxna. Evenemanget sker via dataprogrammet Teams.torsdag 13/5 1:15