Hade du tänkt gå upp på Lillsjötoppen på Valborg? Det är inte aktuellt i år. Foto: Most Photos

Kommunen förbjuder besökare på Lillsjötoppen under Valborg

Politikerna i kommunstyrelsen har bestämt att det är förbjudet att vistas på Lillsjötoppen under morgondagens valborg, detta i syfte att minska risken för trängsel och vidare smittspridning.

  • Publicerad 15:09, 29 apr 2021

Vanligtvis brukar det vara många Upplands-Brobor som samlas på Lillsjötoppen för att fira valborg. Tidigare år har det varit uppemot 100 personer på platsen, skriver kommunen på sin hemsida.

Med anledning av den rådande situationen och smittspridningen så har kommunstyrelsen bestämt att det är förbjudet att vistas på Lillsjötoppen under Valborgsmässoafton. Förbudet gäller från klockan 16.00 den 30 april och till och med klockan 06.00 den 1 maj.

Så utvecklar sig pandemin i Upplands-Bro

✔ Antalet vaccinerade ✔ Så många fall har konstaterats i kommunen Enligt aktuella siffror rörande pandemins utveckling i Upplands-Bro så kan vi se att antalet konstaterade fall den senaste veckan är 86 stycken. Vaccinationen har tagit ett kliv fram, denna har ökat...fredag 14/5 10:46

Vägarbetet på Granhammarsvägen stänger påfart tillfälligt

Påverkar dig som kör mot Stockholm. Vägarbetet på Granhammarsvägen går under kommande vecka, det vill säga vecka 20, in i ett skede där påfarten till E18 mot Stockholm behöver stängas av under perioden 17-23 maj.onsdag 12/5 10:31