Kennedy har skrivit på ett nytt kontrakt med Hammarby. Foto: Andreas Enbuske

Kennedy om sin fortsättning i Bajen: ”Känns helt fantastiskt – längtar till nästa säsong”

Kennedy Bakircioglu och Hammarby är överens. Det blir en fortsättning för kaptenen i Bajen.

  • Publicerad 11:23, 2 dec 2016

Hammarbyfansen kan andas ut. Det blir en fortsättning för Kennedy i Hammarby.

– Det känns fantastiskt att vi är överens och att jag nu ska krita på. Jag känner mig riktigt stark i kroppen och ser redan fram emot nästa år, säger Kennedy Bakircioglu i en första kommentar.

Det är ett ettårskontrakt som parterna skrivit på. Enligt Kennedy är det skönt att allt är fixat och klart inför ledigheten.

– Nu är det slut på alla spekulationer och jag kan fokusera fullt ut på nästa säsong.

Hur känner du dig i kroppen?

– Vill inte säga för mycket, men jag är 36 och känner mig superstark. Jag spelade många 90-minutersmatcher förra säsongen och det kändes bra hela tiden. Jag börjar verkligen hitta rätt i rollen som mer defensiv mittfältare.

Vad händer nu?

– Nu har vi aktiv vila och följer ett hårt träningsprogram vi fått av Claes Hellgren (fystränaren). Vi vill verkligen vara hundra procent förberedda när vi drar igång nästa år.

Har du snackat något med nya tränaren?

– Nej, men jag såg en intervju som var textad, som tur var (skratt). Jag har snackat med Jingblad och bara hört gott om honom så det ska bli väldigt inspirerande att dra igång nästa säsong.

Har du något att hälsa Hammarbyfansen?

– Bara att jag är oerhört stolt att fortsätta representera Hammarby och verkligen ser fram emot att vinna så mycket som möjligt tillsammans med dem under 2017.