Kennedy delar ut priserna i ST Cupen

ST Cupen i futsal har startat. Drygt 500 lag spelar fotboll inomhus i fyra hallar i Tyresö. Ingen mindre än Hammarbyikonen Kennedy Bakircioglu är prisutdelare.

  • Publicerad 16:50, 27 dec 2018

Idag torsdag gick startskottet för den gigantiska futsalturneringen ST Cupen. Drygt 500 lag med spelare från sju år och uppåt spelar totalt 1 300 matcher i inomhusfotboll i fyra hallar i Tyresö.

Nytt för i år är att även ”vuxna” får vara med. Den äldsta flickklassen är nämligen öppen även för damlag, och givetvis är arrangörsklubben Tyresö FF med.

Den 6 januari spelas finalerna i Tyresöhallen. Prisutdelare är ingen mindre än Kennedy Bakircioglu, Hammarbyikonen som precis lagt skorna på hyllan.

”Verkligen en rolig cup”

– ST Cupen, den har jag lirat en gång i tiden med Assyriska, säger Kennedy till cupens hemsida. Vi var väldigt unga då, men det var roligt, minns jag. Det var några möten med BP och AIK, det var riktigt bra lag med och det var verkligen en rolig cup. Jag tror vi åkte ut i semifinalen.

Bra klipp med vänsterdojan. ST Cupen har startat. Foto: Idrottsfoto/Tyresö FF

Robert Frinell är turneringsledare.

– Jag har varit med i cupen i många år, säger Frinell. Det som driver mig är att se glädjen, det är så många barn som har roligt.

Precis som i fjol kan man se ST Cupens samtliga matcher i livestream, och de finns även att se i efterhand.


Skriv upp dig på veckans sportsvep – få de bästa nyheterna från Stockholms sportvärld som nyhetsbrev!