Elias Georgiadis, vd på Sterner Stenhus och centrumchefen Lena Palioura har nytt på gång. Foto: Mitt i

Kedja öppnar sin första outlet i Hallunda centrum

Textilkedjan Ohlssons tyger öppnar sin första outlet i Hallunda centrum. Detta kommer kort efter avslöjandet om att H&M återvänder till Hallunda.

  • Publicerad 10:07, 24 okt 2018

Ohlssons tyger har ett tjugotal butiker runt om i Sverige. Butiken i Hallunda blir deras första outlet-koncept. Den 340 kvadratmeter stora butiken öppnar den 23 november och kommer att ligga mitt emot Supergrossen berättar centrumägarens vd Elias Georgiadis för Mitt i.

– Hallunda Centrum kombinerar starka lokala drivkrafter och nybyggaranda med ett bra geografiskt läge med närhet till såväl industrier som city. Att vi valde denna plats för vår första outletbutik känns därför helt rätt”, säger Hampus Olsson som är vd på Ohlsson tyger i ett pressmeddelande.

Fler etableringar på gång

Hallunda centrum som tidigare varit på fallrepet genomgår nu en förvandling med de nya ägarna Sterner Stenhus. För sex år sedan gick centrum i konkurs. De nya ägarna har ägt centrum i knappt två år.

Elias Georgiadis i lokalerna där HM öppnar på Black Friday. Foto: Daniel Diaz

Enligt centrumägarens vd Elias Georgiadis kan fler etableringar vara på gång.

– Vi förhandlar just nu med flera välkända aktörer inom både handel och service, säger Elias Georgiadis på Sterner Stenhus.