Cirka 30 personer vandrade varav cirka hälften från Järvaområdet, bland annat personer från de så kallade "Tenstamammorna", men också nattvandrande pappor från olika nattvandringsgrupper i Järva.

https://www.mitti.se/nyheter/annu-ingen-gripen-for-skjutningar-i-skarpnack/repvdv!Y5WWkSKsBYR4nsZTGVsdoQ/

"Värdet av att känna grannar"

Med på vandringen fanns också representanter för Skarpnäcksgruppen WeR1.

– Vi promenerade olika rundor och delade tankar om erfarenheter, upplevelser och utmaningar i området och om hur det är att vara förälder. Liksom om värdet av att känna grannar i närområdet och att bidra till trygghet, säger initiativtagaren Ida Kriisa som länkat samman Järvaborna och WeR1.

Enligt Ida Kriisa hade Järvabor uttryckt en önskan om att komma till Skarpnäck för vandringen.

– Järvaborna känner igen sig i det Skarpnäck nu upplever och folk har sagt "Vi behöver visa vår solidaritet med Skarpnäck." sade Ida Krissa inför vandringen.

"Berör hela Stockholm"

Claes Elmgren som är en av initiativtagarna till nattvandringarna i Skarpnäck och Bagarmossen är positiv till initiativet.

– Det här visar att detta är frågor som berör hela Stockholm och hela landet. Vi behöver ha mer vuxennärvo och synas på gator och torg, säger Claes Elmgren.

https://www.mitti.se/nyheter/jarvabor-till-skarpnack-for-nattvandring/repvej!aqsMwJKaTW9KBVGpkWlPw/

https://www.mitti.se/nyheter/demonstrerade-med-kravlista-efter-skjutningarna-i-skarpnack/repvdB!8uqz048kwAcV69@3Gl@5w/

https://www.mitti.se/ettsthlm/kvallsvandringen-i-rinkeby-gav-mersmak-nu-slapper-vi-inte-varandra/repujC!MXgATiSalT4QEtRGCGxhhA/