Järvabo har Sveriges snyggaste kropp

Kistabon Pedram Tahmi Masoleh har Sveriges snyggaste kropp. Förra helgen utsågs han till Mr Best body Sweden 2017. – Jag har kämpat hårt för den kroppen jag har och är stolt över den.

  • Publicerad 14:04, 20 jun 2017

Pedram Tahmi Masoleh, 26 år från Kista, vann titeln Mr Best body Sweden 2017 och ska representera Sverige i den internationella modelltävlingen Manhunt international.

– Jag har kämpat hårt för den kroppen jag har och är stolt över den. Jag tar hand om den och vill motivera andra människor att göra detsamma. Jag ser kroppen som ett tempel, och jag tycker man ska ta värna den.

Den 18 juni på Grand hotel, när han tävlade i Mr Universe Sverige, utsågs han istället till Mr Best body Sweden.

”Skönhet är relativt”

– Man vinner inte bara på sitt utseende i de här tävlingarna. Skönhet är relativt och jag har en stark tro på att den alltid börjar inifrån.

I april i år kom han hem till Kista efter att ha studerat i USA och arbetat på bank i Chicago. Han har planer på att fortsätta jobba inom finansbranschen, men först har han ett annat fokus.

– Jag har en dröm, att bli fitnessmodell och just nu vill jag satsa på en modellkarriär. Det känns som att jag är på god väg.

På Pedram Tahmi Masoles instagram @princepeddy finns bara åtta inlägg, men han har redan över 2000 följare.