Ännu är ingen misstänkt gripen efter att en kvinna hittades skjuten i Kallhäll, strax före midnatt i onsdags. Bilden är en genrebild. Foto: Leif Oldenburg

Ingen gripen efter skjutning i Kallhäll

Strax före midnatt i onsdags hittades en kvinna skjuten vid Termovägen i Kallhäll. Polisen har ännu ingen misstänkt gripen men vet nu att händelsen inträffade utomhus.

  • Publicerad 10:42, 24 sep 2018

Det var klockan 23.45 i onsdags som en kvinna i 20-årsåldern hittades skjuten i överkroppen i Kallhäll. Det var först oklart var händelsen hade inträffat men enligt polisens förundersökningsledare Ola Törndahl står det nu klart att det skedde utomhus på Termovägen.

Ung kvinna hittad skjuten i Kallhäll

– Vi hört kvinnan och det man kan konstatera är att hon har blivit skjuten och det har skett utomhus, säger Ola Törndahl.

Enligt Ola Törndahl ska kvinnans skadeläge nu vara stabilt.

Det är fortfarande oklart om det rör sig om en eller flera gärningspersoner. Det är också oklart om kvinnan och gärningspersonen/personerna kände varandra sedan tidigare.

– Utredningen fortgår och vi har inte låst oss vid någon motivbild, det är bland annat det som utredningen syftar till att klarlägga, säger Ola Törndahl.

Han vill heller inte kommentera om polisen har hittat något vapen eller inte.

Vet du något?

Polisen uppmanar personer som har sett eller hört något runt Termovägen, Kallhäll, vid tidpunkten 23.45 i onsdags att kontakta dem på telefonnummer 114 14.