Foto: Mostphotos

Inbrottstjuvar upptäckta vid rutiningripande

Två män siter anhållna, misstänkta för stölder. I deras bil fanns stulna bankkort och verktyg typiska för inbrott. det blev resultatet av ett vanligt rutiningripande på Stockholmsvägen.

  • Publicerad 14:18, 2 aug 2021

Järnvägsstationen

Fredag

Ringa narkotikabrott. Då polis kontrollerade en man i 25-årsåldern på perrongen i Bålsta blev han misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Snabbtestet var positivt på flertalet substanser. Samtidigt fick även en man i 45-årsåldern följa med på kroppsbesiktning, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk, påträffad på samma perrong.

Stockholmsvägen

Natt mot söndag.

Stöld mm. Strax efter midnatt stoppade polis en bil på Stockholmsvägen i Bålsta. Föraren blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Passageraren blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Men det var inte slut där.

Vid visitation av personerna samt husrannsakan i bilen anträffades typiska föremål och verktyg som används vid stöld/inbrott samt stulna bankkort. Personerna greps och anhölls misstänkta för stöld och egenmäktigt förfarande. De båda är män i 30-35årsåldern som bor i Västerås.

Planen: Kommunen vill bygga LSS-boende på fotbollsplanen

Grannar kritiska: "De har inte gjort sin hemläxa" I norra Brunna vill kommunen att Upplands-Brohus ska bygga ett LSS-boende. Grannarna menar att dessa boenden både ska och måste byggas, men de frågar sig om Upplands-Bro gjort sin hemläxa gällande...fredag 24/9 18:04

Ansvarig politiker: ”Inget är klart”

Kommunen om LSS-planerna i Brunna. Socialnämndens ordförande Martin Normark (L) som är ansvarig för de eventuella planerna i Brunna vill framhålla att ingenting är klart.fredag 24/9 17:59