Inbrott och bilbrand den gångna helgen

En bil har satts i brand, en berusad man uppges ha slagit en kvinna och ett inbrott har begåtts i en företagslokal på Radiovägen. Det är enligt polisen helgens stora händelser i Tyresö.

  • Publicerad 09:45, 30 maj 2016

Strax efter fyra på lördagsmorgonen kontaktade en taxiförare polisen, sedan han sett att dörren till en företagslokal på Industrivägen stod öppen. När polisen kom dit kunde man konstatera att företaget sökts igenom. Man upptäckte också att en bil som stod parkerad utanför fått ett fönster krossat och att någon eller några rotat runt även i bilen.

På lördagseftermiddagen, vid halvfyratiden, kontaktades polisen sedan en berusad man setts slå en kvinna i ansiktet i Tyresö centrum. När polisen kom dit nekade kvinnan till att ha blivit slagen, men polisen skrev ändå en anmälan. Mannen, som är i 55-årsåldern, blev körd till en tillnyktringsenhet.

Tidigt på måndagsmorgonen, 04.24 fick polisen in ett larm om att en bil på Radiovägen satts i brand. När polisen fram återstod bara ett vrak. Chassinumret kunde inte läsas.