Foto: Mostphotos

Inbrott i lägenhet

En lägenhet på Bålstavägen har utsatts för inbrott. En man misstänks för drograttfylleri. Där är blåljusrapporten för senaste dygnet i Håbo.

  • Publicerad 11:16, 10 dec 2020

Onsdag 8.30 - 16.30

Bålstavägen

Grov stöld. Gärningsmän har tagit sig in genom en balkongdörr i en lägenhet på lägsta plan och stulit åtminstone nycklar till lägenheten och till ett garage. Ägaren beskriver att balkongdörren ser ut att vara insparkad. Exakt vad som stulits är inte fastställt än. Platsen är avspärrad och polisen gör teknisk undersökning under torsdagen.

Onsdag 12.30

E18, Bålsta

Drograttfylleri mm. En man i 25-årsåldern stoppades då han körde bil på E18 i höjd med Bålsta. Han blev misstänkt för drograttfylleri samt för innehav, ringa brott, då han även hade hasch i byxfickan. Utöver detta saknade mannen körkort och eftersom han ertappats med att köra bil utan behörighet tidigare bedöms brottet som grov olaga körning.

”Glädjefyllt att kunna vaccinera”

Vaccinationen mot covid-19 igång. Den 30 december påbörjades arbetet med att vaccinera mot covid-19 i Upplands-Bro. ”Det kändes väldigt skönt att kunna avsluta förra året med att börja vaccinera”, säger Angelica Chibout, chef på...fredag 22/1 16:40

Coronaläget i Upplands-Bro just nu

Antalet bekräftade fall minskar. Enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror har antalet coronafall i Upplands-Bro blivit färre.fredag 22/1 16:38