Hoyzer har Korpens snyggaste lagmärke

Södermalmsnytt har tidigare utnämnt dem till Söders coolaste korplag och rapporterat om deras kamp FÖR grusplaner. Nu har svenska folket utnämnt korplaget Hoyzers klubbmärke till Sveriges snyggaste.

  • Publicerad 09:37, 19 mar 2013

Kända fotbollsprofiler och sportjournalister var på plats på Kägelbanan under måndagskvällen för att snacka upp kommande korpsäsong i fotboll. 
Under kvällen korades även vinnaren i tävlingen om Sveriges snyggaste klubbmärke. Vinnarna blev Hoyzer från Stockholm. 
- Jag är mycket mycket glad. Vi fick ju flest röster av folket och det känns kul att smakeliten, juryn, kom fram till samma sak. Vi kommer bära titeln Sveriges snyggaste klubbmärke med stolthet, säger lagkaptenen Carlis Fridlund från Hoyzer som har ett dam, herr och ett mixlag som spelar i Stockholm. 
Korpens tävling om Sveriges snyggaste klubbmärke har pågått i två veckor. Fotbollslag har laddat upp sina märken och på Korpens Facebooksida har folket röstat på sitt favoritmärke. 120 lag antog utmaningen och de 15 som fick flest röster gick vidare till final där juryn valde vinnaren. Juryn bestod bland annat av av målvaktslegendaren Ronnie Hellström,
- Ett riktigt bra klubbmärke inger respekt, det ska få motståndaren att känna bävan, att känna sig slagna redan innan laget bestrider gräset. Vår vinnare inger den känslan, säger juryns ordförande modejournalisten Nina Johansson. Hoyzer vinner ett komplett matchställ med sitt klubbmärke och ett fotbollsmärke designat exklusivt för det vinnande laget av Danne och Bleckan.