Höstlovet i Bromma bjuder på gratis ponnyridning, fiskeresa och bio. Bland annat. Foto: Mostphotos

Höstlovet i Bromma fyllt av aktiviteter!

Bio, ponnyridning, teater och en chans att testa fiskelyckan. Höstlovet i Bromma är fullt av gratisaktiviteter. Vi listar några av dem.

  • Publicerad 10:21, 24 okt 2018

Vecka 44 är det dags för höstlov och redan nu är det dags att planera in för roliga aktiviteter, som dessutom är gratis.

Fritiden i Bromma anordnar fiskehelg med övernattning.

Redan fredagen den 26 oktober startar ledigheten med trekampsturnering på Café U i Blackeberg. Alla mellan 13 och 17 år är välkomna. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp.

Testa fiskelyckan i Roslagen

Den som känner sig sugen på en helgutflykt kan hänga med på teater i Skärholmen. Där sätter stadsteatern upp ”Snubben lättar sitt hjärta”, en pjäs om manlighet och normer. Utflykten är gratis men anmälan krävs (se nedan för mer information).

Tycker du om att vara ute i naturen och prova på att fiska och ro en båt? Då kan du hänga med Fritiden i Bromma på fiskeresa med två övernattningar i Roslagen. Totalt finns tio platser för dig mellan 12 och 17 år. Fiskesaker går att låna. Anmälan krävs.

Häng med på bio i Vällingby

Lördagen den 3 november anordnas biokväll i Vällingby, där det också ingår snacks och något gott att dricka.

Den som hellre håller sig hemmavid kan dra på sig mjukisbyxorna och spela laserdome i Bromma torsdagen den 1 november.

Ponnyridning, grillning och bowling är några av aktiviteterna som också går att testa på under lovet. Läs mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig på Stockholms stads hemsida.