Under onsdagen blev valsedeln för Moderaterna i Sigtuna kommun i valet klar. Där står återigen den nuvarande ordföranden för kommunstyrelsen, Olov Holst som första namn. Därefter följer Josefin Brodd, Mattias Askerson, Anna Malm Kelfve och Mats Weibull. Samtliga ordföranden för olika nämnder i kommunen.

– Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val. Laguppställningen är stark och har en bra mix av såväl ”gamla rävar” som helt nya talanger, säger Olov Holst, gruppledare för Moderaterna i ett pressmeddelande.

60 namn på listan

Valsedeln som nomineringskommittén hade föreslagit består av 60 namn och fastställdes av en enhällig nomineringsstämma under ledning av en extern ordförande, Christine Hanefalk (M) från Upplands Väsby.

Moderaterna i Sigtuna kommun meddelar att de kandidater som inte redan gått en kandidatutbildning nu ska göra det. Detta för att vara förberedda för arbetet i både valrörelsen och i den kommande mandatperioden.

Olov Holst är nöjd med vallistan och tror att Moderaterna sitter kvar vid makten även efter valet.

– Den gemensamma nämnaren för kandidaterna är att man brinner för Sigtuna kommun och vill fortsätta det förändringsarbete som inletts under nuvarande mandatperiod. Mycket bra har gjorts och Sigtuna är på rätt väg, men en hel del återstår innan vi blir nöjda. Med alla de här kompetenta och engagerade personerna i laget kommer vi att lyckas, avslutar Olov Holst.