Gå på julmarknad i Bromma och kom i julstämning. Foto: Mostphotos

Hitta julstämningen i Bromma

Snart vankas 1:a advent och då är det officiellt okej att maxa julpeppen med allt vad det innebär. Här är några tips på julmarknader du kan gå till i Bromma för att komma i riktig julstämning.

  • Publicerad 17:30, 24 nov 2017

En traditionell julmarknad i Ålsten

Den 3 december fylls hela Ålstensgatan med torgstånd ända från Per Albin radhusen till Ålstensskolan. Stånden är både från butikerna på gatan och från olika skolklasser och organisationer. Den traditionella julmarknaden bjuder på allt från chokladhjul till hantverk och blommor. Om du vill kan du även ta med hunden på en hundfika vid ett av stånden. Marknaden håller på mellan klockan 12-16.

Den sagolika julmarknaden vid Bromma kyrka

Doktor Abrahamsväg 21 vid Bromma kyrka kommer en sagolik julmarknad att hållas mellan den 2-3 december. Här kan man bland annat dricka glögg, äta korv och fynda fina julblommor, konsthantverk och keramik. Det bjuds även på fiskdamm och besök av tomten. Marknaden håller på mellan 11.00 – 21.00.

Julmarknad på Hundstallet

Den årliga julmarknaden för hundälskare hålls den 2 december på Hundstallet i Åkeshov. Här kan du handla julblommor, godis och fynda julklappar till din hund. Du kan också äta korv, fikabröd eller dricka glögg. Det bjuds även på en hundparad för att visa upp de hundar som finns för omplacering. Marknaden håller på mellan klockan 12-15.