Foto: Mostphotos

Helgens blåljus: Rattfyllerister togs i Bålsta

Flera bilförare som hade alkohol eller droger i kroppen togs av polis i Bålsta i helgen.

  • Publicerad 12:07, 18 okt 2021

Badhusvägen

Fredag 19.00

Rattfylleri mm. Då polis stoppade en elmoped på Badhusvägen i Bålsta uppstod misstanke om flera brott. Föraren, född 1991, tros ha varit påverkad av alkohol och medgav ett intagande av öl, saknade körkort och bar inte hjälm.

Ica Maxi

Lördag 09.00

Drograttfylleri. En bilförare född 1994 är misstänkt för drograttfylleri sedan polis stoppat bilisten vid ICA Maxi i Bålsta.

Kalmarleden

Söndag 09.44

Grovt rattfylleri. En person född 1986 är misstänkt för att ha kört lastbil påverkad av alkohol. Testet visade på 0,63mg/l alkohol i utandningsluften. Föraren saknade dessutom giltig behörighet för fordonet. Brottet upptäcktes vid en körkorts- och nykterhetskontroll på Kalmarleden i Bålsta.

Natt mot söndag

Idealbyn

Inbrott. Någon gång mellan midnatt och 11.30 på söndagen tog sig någon in i en BMW i Idealbyn genom att krossa en sidoruta och stal bland annat ratten.

Avfallsjätten kör skandalsopberg till Upplands-Bro

"Jag tycker inte att Broborna ska vara det minsta oroliga" Uppdraget att forsla bort det 30 000 ton stora sopberget från Kassmyra i Botkyrka kommun föll på företaget Ragn-Sells. Nu uppger bolaget att delar av det skandalomsusade avfallet kommer att köras...onsdag 1/12 11:32

Gäst försvann från dagverksamhet

Kommunen anmäler sig själva. Upplands-Bro anmäler sig själva till Ivo, Inspektionen för vård och omsorg, efter att en gäst försvann från en dagverksamhet tidigare i år.tisdag 30/11 10:20