Helgens blåljus: Osämja på gymmet ledde till bråk utanför

Två unga män blev osams om redskapen på ett gym i Bålsta. Tjafsandet på gymmet ledde till ett senare slagsmål utanför. Den ene har nu anmält den andre för misshandel.

  • Publicerad 12:31, 1 mar 2021

Centrumstråket

Lördag kl 19

Misshandel. Två Bålstabor i 20-årsåldern blev osams om bruket av redskap inne på ett gym under lördagen. Efter en del knuffande inne på gymet blev det senare slagsmål mellan de två då de lämnat lokalerna. Polis kom till platsen och tog upp anmälan om misshandel från den ene riktat mot den andre.

E18, Bålsta

Lördag 20.00

Drograttfylleri. En sörmlänning i 25-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, sedan han stoppats av polis på E18. Mannen fick lämna ifrån sig körkort och bilnycklar.

Åkerbyvägen

Lördag 04.00

Grovt rattfylleri. Sedan en bil körts av vägen testades föraren och resultatet av blåsningen indikerade att mannen, en Bålstabo i 20-årsåldern, intagit alldeles för mycket alkohol för att få köra bil. Han blev misstänkt för grov olovlig körning och grovt rattfylleri.

En vecka med sprängningar längs Kockbackavägen

Kommunen bygger gång- och cykelväg. Under nästa vecka så kommer det sprängas längs med Kockbackavägen med anledning av kommunens gång- och cykelvägsbygge. Det hela påbörjas på måndag och pågår till fredag.fredag 16/4 17:40

Spridningen av covid minskar i Upplands-Bro

✔ Och så många har fått vaccinet. Antalet bekräftade fall av covid-19 i Upplands-Bro minskade under den senaste veckan. Samtidigt redovisas att 13 procent av kommunens invånare fått minst en dos av vaccinet.fredag 16/4 10:29