Foto: Mostphotos

Helgens blåljus: Drograttfylla samt båt- och cykelstölder

Krog- och restauranglivet i Enköping fortsätter vara extremt lugnt, enligt polisen. Endast fyra brott noterades i helgen, inget enda våldsbrott.

  • Publicerad 10:39, 20 apr 2020

Malmagatan

Fredag 23.40.

Drograttfylleri, innehav. En sörmländsk kvinna i 30-årsåldern var positiv på snabbtest för narkotika sedan bilen hon körde stoppats av polis sent på fredagens kväll. Vid ingripandet konstaterades även att hon hade tabletter som tros vara narkotika i handväskan samt en kniv. Hon är därför misstänkt för såväl drograttfylleri som droginnehav och brott mot knivlagen. Hennes körkort var redan indraget, men hon hade inte kunnat delges detta, därför ombesörjde Enköpingspolisen även den detaljen.

Teda, Salta

Fredag

Båtstöld. En roddbåt värd omkring 18.000 kronor upptäcktes vara stulen på fredagen. Den var upplagd på land då den stals. Båten är av årsmodell 2014 och av modellen HR 390.

Kammakartorget

Lördag

Cykelstöld. En vit elcykel av dammodell har stulits ur ett cykelförråd i källaren på Kammakartorget. Låset hade sågats bort.

Ekenkällsgatan

Lördag

Cykelstöld. En grönsvart mountainbike har stulits på Ekenkällsgatan där den stod parkerad utanför ägarens bostad.

50 bilbatterier har stulits på kort tid

Nyheter Blev av med plånboken på Coop, ny batteristöld mot Återbruket och så en förare med fyrtal i brott.måndag 18/1 13:12

Smyckestjuv utgav sig för att vara sjuksköterska

Nyheter Fult är bara förnamnet. Åldringsbrott. Under söndagseftermiddagen utsattes en 95-årig kvinna för en fräck stöld – av en "sjuksköterska".måndag 18/1 12:07