Nu går reportern Linda Dahlin vidare mot nya äventyr. Foto: Åsa Sommarström

Hejdå Järva och tack för allt

Jag har bevakat Järva till och från sedan jag började på Mitt i för 18 år sedan. Nu är det dags att gå vidare mot nya utmaningar här på tidningen. Tack Järva för den här tiden!

  • Publicerad 10:19, 17 sep 2018

Jag började på Mitt i år 2000 och var med och startade Mitt i Spånga-Tensta och Mitt i Rinkeby, som tidningarna hette då.

Det var en rolig tid då vi bjöd in medborgarpaneler och diskuterade vilken slags journalistik vi skulle göra och vad Järvaborna ville läsa om.

Sedan dess har jag bevakat Järva till och från genom åren. Den senaste tiden som reporter i Kista, Husby och Akalla.

Senaste åren har varit tuffa för er med det ökade våldet och allt för många dödsskjutningar. Allt för många minnesstunder över unga människor som mist sina liv i det dödliga våldet.

För mig är Järva alla de goda krafterna som inte ger ut upp utan fortsätter att kämpa för att Järva ska vara en bra plats att växa upp i.

Nattvandrande mammor, Carolina Sinisalo som kämpar mot våldet, Sonja Dousa på Akalla by, Mohamed Hagi Farah, Peppe på Fryshuset, och alla enormt begåvade artister från området som är viktiga förebilder för de unga. Men också fritidsledarna och medborgarvärdarna som ger allt för de unga, även utanför arbetstid.

Det finns så mycket kärlek i orten, fortsätt att kämpa för de goda krafterna!

Det finns så mycket kärlek i orten, fortsätt att kämpa för de goda krafterna!

Från och med nästa vecka går jag vidare och blir reporter för Mitt i Värmdö. Johanna Edström fortsätter som reporter i Järva, vänd er till henne med era bästa tips.

Tack för den här tiden!