Kontatncentret kommer att ligga mittemot Blomsterprinsessan där det i dag sitter postboxar. Foto: Most Photos/Anders Björklund

Här öppnar kontantcenter

Det har tagit sin tid. Men nu har centrumägarna och Bankomat AB kommit överens om platsen för en kontantcenter i Salems centrum. Före jul är målet att ett nytt kontantcenter ska vara klart.

  • Publicerad 15:56, 6 nov 2020

I november påbörjar installationen av ett nytt kontantcenter i Salems centrum.

– Vi är väldigt glada att vi till slut hittat en lösning som inte bara ersätter den gamla uttagsautomaten utan också nu ger oss möjlighet att erbjuda insättning och vid behov även utländsk valuta i Salem, säger Karin Elfver på Bankomat AB i ett pressmeddelande från Salems centrum.

Kontatncentret kommer att ligga mittemot Blomsterprinsessan där det i dag sitter postboxar. Salems centrum har varit utan bankomat efter en vandalisering vid årsskiftet. Att det tagit tid beror enligt centrumförvaltningen på att det varit svårt att hitta en bra plats för kontantcentret. Nyligen tryckte politikerna i Salem på för en lösning med ett gemensamt uttalande.

– Bygget drar igång nu i november och beräknas vara klart innan jul, säger Jenny Danielsson som är presstalesperson på Bankomat AB till Mitt i.