Arkivbild. Foto: Mostphotos

Här kan du äta julbord i Sollentuna

Juleljus, skinka, rödbetssallad, sill och köttbullar – snart är det dags för julbord på restauranger, herrgårdar och värdshus. Mitt i listar tre juliga Sollentunapärlor.

  • Publicerad 10:16, 7 nov 2018

Värdshusmys i Edsbacka

På värdshuset som ligger i Edsviksparken serveras det ett klassiskt dignande julbord för nionde året i rad. Här spelar utsikten mot slottsparken stämningsfullt in och bidrar till den mysiga atmosfären. En riktig gran och levande juleljus lovas också. I 2,5 timmar får sällskapen njuta av julematen och värdshuset har upp till tre sittningar per dag i december.

Plats: Edsbacka Wärdshus.
Pris: Från 345-745 kronor per person. Barn äter för 35 kronor gånger sin ålder.
Datum: 28 november-21 december.

Bergendal dukar upp i herrgården

Vid Edsvikens strand öppnar Bergendals herrgård upp dörrarna för att bjuda till bords. Det är ett klassiskt julbord som serveras men en vegohörna med vegetariska rätter kommer också finnas.

Plats: Bergendal, Landsnoravägen 110.
Pris: Lunchsittning från 465-695 kronor per person. Kvällssittning från 615 kronor. Barn äter för 25 kronor gånger sin ålder. Gratis upp till 2 år.
Datum: 1-22 december.

Hemtrevligt i Lillstugan

Under hela december dukas det upp julinspirerad lunchbuffé i Lillstugan i Silverdal. På kvällar och helger kan man boka ett traditionellt julbord för en grupp på minst 25 personer.

Plats: Lillstugan, Johannesbergsvägen 5.
Pris: Lunchbuffé 280 kronor per person. Julbord 495 kronor per person.
Datum: Från 1 december fram till jul.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Skarp kritik mot covidvården på äldreboenden

Nyheter Läget i Region Stockholm extra allvarligt enligt stor granskning Äldre i Region Stockholm som drabbades av covid-19 på sina äldreboenden och avled fick inte rätt vård och behandling. Det konstaterar Inspektionen för vård och omsorg.onsdag 25/11 17:00

Gängledare gripen för mordförsök

Nyheter Mordförsök i våras En man som polisen anser vara i ledarskiktet i ett nätverk i södra Stockholm har gripits.onsdag 25/11 13:37