Torget. Jag och min sambo var ute efter en övernattningslägenhet, men det har blivit mycket mer än så. En sak jag genast gillade med Bagarmossen var att det är så mycket folk ute på torget. Det är fin blandning av verksamheter här och torget känns väldigt levande. Det är en plats för både unga och äldre och är verkligen allt det som ett centrum ska vara. Sedan är det bilfritt, vilket är helt avgörande för att barnen ska kunna springa omkring.

Lilla Bagis. Det här var ett av de första ställena vi upptäckte, liksom Centan som ju tyvärr inte finns kvar längre. Det är så vänliga människor här och de har väldigt gott bröd. Jag har inte suttit här så mycket på grund av pandemin, men däremot köper jag ofta med mig bröd härifrån.

Nackareservatet. Jag blir rätt stillasittande i vardagen med alla möten. Dagarna är så otroligt intensiva och oftast går allt i ett. Då är det bra att kunna komma ut och röra sig. Här får tankarna landa och det är så vackert att det nästan gör ont. Det är ett fantastiskt rekreationsområde.

Japanska trädgården. Det här är ett väldigtt fint exempel på vad som kan hända när folk är engagerade i sitt område och jobbar tillsammans. Min känsla är att folk i Bagarmossen trivs och bryr sig väldigt mycket om sitt område. Det är fint att se hur platsen förändras med de olika årstiderna. Vilket ställe, helt ljuvligt!

Bagarmossens bollplan. Det är fint att barnen får plats och det betyder jättemycket när de kan ha nära till sina fritidsaktiviteter. Det är en frihetsfråga för barn och unga, att de kan ta sig dit själva. Jag cyklar sällan förbi här utan att det är folk här och spelar.