Dygnet runt ska deltagarna övervakas i det 400 kvadratmeter stora Big Brother-huset i Telestaden. Foto: Läsarbild Meter/TV4

Här är första bilderna från Big Brother-huset i Farsta

400 kvadratmeter boyta, stort poolrum och sovrum för tolv personer – just nu byggs det nya Big brother-huset i Farsta. Snart börjar livesändningen där man kan följa deltagarnas upptåg och intriger dygnet runt under 100 dagar.

  • Publicerad 16:12, 10 jan 2020

Den 10 februari flyttar deltagarna i Big Brother 2020 in i ett hus i Telestaden, som just nu håller på att färdigställas.

Där ska de bo tillsammans under upp till 100 dagar – övervakade under dygnets alla timmar av de 50 kameror och 90 mikrofoner som ska sättas upp i huset.

Den deltagare som står kvar som segrare på slutet har chans att vinna en miljon kronor.

– Det känns lite extra festligt nu när vi flyttar in i Telestaden. Huset är lyxigt, modernt och har allt för att deltagarna ska kunna trivas så bra som möjligt. Det är det mest påkostade huset vi har haft för svenska Big Brother, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

De första bilderna som TV4 har släppt på huset visar ett färgsprakande hus på 400 kvadratmeter, med bland annat ett poolområde, ett spa med bubbelpool, ett gym och två sovrum som ska rymma samtliga deltagare.

Till skillnad från när Big Brother senast visades i svensk tv, så kan tittarna nu, tack vare att tekniken tagit ett rejält kliv framåt, komma nära deltagarna och interagera på ett helt annat sätt än tidigare, skriver TV4.

Big Brother har premiär den 10 februari klockan 20 på TV4.