Här är era fina höstbilder från Vallentuna!

Krispig kall härlig luft, träd som står i brand i alla olika gula och röda nyanser och grå grå grå dagar. Hösten är en fantastisk årstid. Och alla era läsarbilder från Vallentuna visar verkligen just det.

  • Publicerad 11:34, 14 nov 2017

Den syns och märks mer än någon annan årstid. Vi har fått in många otroligt fina bilder från er läsare. Bilder på era husdjur bland löven, dimmiga sjöar, vackra röda löv mot svart asfalt, alla bilder så höstiga.

Har du inte hunnit ut och fångat hösten? Här kommer tre tips till alla er som nu blir sugna att ge er ut och jaga höstbilder.

1.Nära. De flesta bilderna tas ofta från lite längre håll. Men var inte rädd för att gå nära motivet. Fånga de små frostkristallerna eller dropparna på det där vackra bladet eller strået.

2. Väder. Visst är hösten otroligt vacker när solen skiner. Men glöm inte de grå dagarna. Det är nästan då höstfärgerna syns starkast.

3. Fota. De bästa bilderna är faktiskt de som tas. Nu när alla plåtar med sina mobiler finns ett nästan obegränsat utrymme för bilder. Ju fler varianter du tar desto större chans  att du får en riktig pärla med dig hem. Så tänk inte bara att det här borde jag ta en bild på. Ta den!

Höst i Vallentuna av Sören Magnusson.

Vid Korallens vårdboende av Ida Wigholm.

 Arkils Tingstad den 20 oktober av Anna Tiemer Gustafsson.

Löv på bilruta på en väg i Västra Bällsta av Gunna Vistisen.