Cykelfix. Latif Bazzine hoppas på fler kunder. Foto: Privat

Här är Brandbergens nya cykelreparatör

Det har varit lite segt till en början. Men nu hoppas Latif Bazzine att fler cyklister och småbarnsföräldrar ska hitta till lokalen i Brandbergen.

  • Publicerad 13:34, 12 mar 2021

Det har gått ett par månader sedan Latif Bazzine öppnade på Skorpionens gata 503 i Brandbergen. Med namnet Haninge cykel och barnvagnsservice råder det inga tveksamheter om vad det är han ägnar sig åt.

– De vanligaste problemen cyklister har är punktering och att bromsar eller växlar behöver repareras. Vad gäller barnvagnar är det punktering och däck som är gamla och behöver bytas eller lagas, säger Latif Bazzine som själv bor i området.

Finns ett stort behov

Den första tiden på adressen har dock varit lite långsammare än han önskat. Det beror enligt honom själv på att vi fortfarande var mitt i vintersäsongen när han slog upp sina dörrar, men också att han inte varit tillräckligt bra på att nå ut till småbarnsföräldrar och cyklister i området.

Men nu ska det bli bättring.

– Jag har inte hunnit skaffa Facebook-sida eller hemsida än, men ska kolla om någon kan hjälpa mig med det. Det ska jag fixa så snart som det bara är möjligt, lovar han och tillägger att det utan tvekan finns ett behov av en reparatör i kvarteren.

– Jag är övertygad om att det behövs ett ställe som det här i Brandbergen. Det har saknats en cykelreparatör ett tag nu. Sedan blir det också allt mer barn i området och de behöver alla en barnvagn, konstaterar han.  

Haninge cykel och barnvagnsservice har både tidsbokning och drop-in.