"Shower, galor, evenemang och dansträning var en stor del av mitt liv innan pandemin. Sista föreställningen gjorde jag på Hasselbacken på Djurgården på Alla hjärtans dag 2020. Folk strömmade in, middagsborden fylldes. Vår show hade Moulin Rouge-tema med extra edge. Det var kabaré och burlesk.

Helgen efter stängdes allt ner.

Danslärarjobbet på skolan hade jag kvar, men det slutade komma in pengar via nöjesföretaget. I höstas kom jag fram till att det inte gick längre. Jag var tvungen att göra något.

Jag har börjat spela in och sälja kortare dansprogram från min dansstudio i Vällingby. Passen är 30-45 minuter långa och jag släpper ett nytt pass per vecka.

Jag peppar verkligen de som tränar. Det ska vara som att de står på scen, att de har en publik i extas framför sig. Det ska pumpa.

Jag lär främst ut kommersiell street, jazz och modern dans och för både nybörjare och avancerade dansare. Främst verkar det vara ungdomar och nyblivna mammor som hakat på och det gör mig väldigt glad.

Jag tar ett väldigt blygsamt pris eftersom alla ungdomar ska ha råd. Dansen är för alla. Ingen bedöms eller betygsätts. Du behöver varken lokal eller stora ytor. Du kan genomföra träningen hur litet du än bor.

Jag kör danstaggen #danceon. Vi måste fortsätta dansa trots pandemin, oavsett vad som händer. Jag vill att folk håller igång och välkomnar också att dancehall-träningen i Vällingby blivit digital. Vi som vill ska dansa. Som det känns nu kommer jag fortsätta med den digitala dansträningarna tills vidare, även om restriktionerna släpps."